Steun Ensemble Corona!

Ook Ensemble Corona ondervindt de gevolgen van het voortdurend terugschroeven van wat door overheid en fondsen aan podiumkunsten wordt besteed. (Al ontvingen wij nooit structurele (meerjarige) subsidie en zijn we sowieso wel gewend om zoals dat zo fraai heet ‘onze eigen broek op te houden’.)

Onze Stichting Frais et Gaillard is een culturele ANBI, dat heeft als konsekwentie dat een donatie aan onze stichting belastingvrij is voor ons, en aftrekbaar voor u.

Lees op www.belastingdienst.nl wat voor u de voordelen kunnen zijn van een donatie aan de Stichting Frais et Gaillard. *)

Maar het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat u er dan aan bijdraagt dat wij onze mooie programma’s kunnen blijven maken, en voor een breed publiek uitvoeren!

Doneren kan op IBAN NL34 TRIO 0338 4951 85 t.g.v. Stg. Frais et Gaillard te Amsterdam, onder vermelding van “Donatie”.

 

*) Onder andere dit: “Voor donateurs van culturele ANBI’s geldt een extra giftenaftrek. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting.”

 

AGENDA

CONTACT

STARTPAGINA en ALLE BERICHTEN